Werken bij CadCorner-GPO Solutions

CadCorner en GPO Solutions willen maakindustriebedrijven de beste technische oplossingen aanreiken voor het optimaliseren van hun ontwerp-en productontwikkelingsprocessen en digitale transformatie uitdagingen. Dat is, gezien de razendsnelle technologische ontwikkelingen, geen kleine uitdaging.

Klaar om deze ambititie mee vorm te geven?  
Laat het ons weten!

 • Opgericht
  1993
 • Medewerkers
  34
 • Gem. leeftijd
  37
 • Pariteit
  83%   17%
 • Locatie
  Ledegem, Breda
Patrick Mooij

PLM Consultant

Dave van der Windt

Senior PLM Sales

Adrian Baiets

Ansys Sales Engineer

Robin van Raak

Managing Director

Het Nederlandse GPO Solutions werd in 1993 opgericht, het Belgische CadCorner in 2011. Een wereld van verschil, zou je denken. Toch is er een sterke DNA- en cultuurmatch binnen de organisaties. Beiden hebben een gemeenschappelijke focus op state-of-the-art softwareoplossingen en technische ondersteuning voor bedrijven in de maakindustrie. Daarnaast delen zij dezelfde informele, betrokken, ongedwongen en vlakke structuur.
 
Als één term beide bedrijven samenvat, dan is dat betrokkenheid. Vanuit betrokkenheid en expertise denken we mee met onze klant. Terwijl we vanuit dezelfde betrokkenheid mee nadenken over jouw groei en werkplezier binnen onze organisatie.
 
 
 

Ontmoet het team

 

Als CadCorner (BE) en GPO Solutions (NL) hebben wij, aan de hand van onze expertise, een ijzersterke marktreputatie en bewezen trackrecord opgebouwd in het domein van CAD, CAE, CAM, PLM, Augmented Reality en (Industrial) IoT. Sinds 2017 trekken we als één team naar onze klanten en zijn wij erop gebrand om hun uitdagingen met betrekking tot design, engineering, productie en service aan te pakken. Als softwarepartner van PTC (Platinum en PLM-Preferred), Ansys (ELITE Channel Partner) en CGTech richten we ons vooral op het optimaliseren van de ontwerp- en productieprocessen en digitale transformatie uitdagingen van onze klanten in de maakindustrie. Door implementatie van de juiste software, gericht advies en toegepaste opleiding versterken wij hun marktpositie.

Bekijk alle vacatures

5

CAD Sales (Antwerpen & Limburg)
 • Vast Contract
 • 5 jaar ervaring
CAD Sales (Zuid- & Midden Nederland)
 • Vast Contract
 • 2 jaar ervaring
CAE Sales (Nederland)
 • Vast Contract
 • 3 jaar ervaring
Werken bij CadCorner - GPO Solutions

Ambitieuze doelstellingen

 

 

 

Het is onze ambitie om ons te blijven ontwikkelen als een toekomstgerichte organisatie, met een betrokken bedrijfscultuur, die State of the Art oplossingen biedt, voor uitdagingen van (toekomstige) klanten door haar hoge expertise, haar sterk partnership,  vanuit transparantie en met flexibele samenwerkingsvormen”. Door onze specialistische knowhow inzake design-, productieprocessen en Product Life Cycle management, maximaliseren we optimaal de kernbedrijfsprocessen bij onze klanten.

 

Benelux als speelterrein

Jouw ambities laten zich hier niet tegenhouden door landsgrenzen: met CadCorner – GPO Solutions mikken we voluit op de Benelux. Daarbinnen willen we ons profileren als toonaangevende, internationale en hoog-technologische partner voor de maakindustrie.

 

Veelzijdig takenpakket

Binnen beide organisaties krijgen onze mensen de kans op zich te focussen op een domein of vakgebied naar  keuze. Tegelijkertijd zijn zij ook veelzijdig om onze klanten allround te ondersteunen en verder te helpen. We werken immers als team samen rond het bepalen en uitwerken van projecten, het implementeren van de software en het oplossen van gebruikersvragen. We optimaliseren technologie én processen. We reiken oplossingen aan, die passen bij wat de klant echt nodig heeft én bieden to-the point-technische ondersteuning.
 

Synergie van bedrijfsculturen

Beide organisaties delen de focus op state-of-the-art softwareoplossingen en technische ondersteuningen voor de maakindustrie. Daarnaast kenmerken zij zich door hun informele, betrokken, ongedwongen en vlakke structuur. Als één term beide bedrijven samenvat, dan is dat betrokkenheid. Vanuit betrokkenheid en expertise denken we mee met onze klant. Terwijl we vanuit dezelfde betrokkenheid mee nadenken over jouw groei en werkplezier binnen onze organisatie.

CadCorner
't Lindeke 1A
8880 Ledegem, België
www.cadcorner.be

GPO Solutions
Takkebijsters 17D
4817 BL Breda, Nederland
www.cadcorner.be